Hoe kunt u zich aanmelden voor de leertrein!

Dit kan eenvoudig via telefoon of e-mail of zie afspraak maken.

Intakegesprek.

Het kennismakingsgesprek is vanaf 1-5-2017 € 35,00.

Tijdens dit gesprek vertelt u wat de problemen zijn, en kijken we of het mogelijk is dat ik u kan helpen met uw kind. U komt dan zonder kind, omdat het niet nodig is dat uw kind alle problemen hoort. 

Als u daarna een afspraak maakt voor begeleiding, dan brengen we de € 25,00 in mindering op de eerste rekening. Dit als tegemoetkoming van het kennismakingsgesprek.

 

Onderzoek:

U komt met uw kind naar de praktijk. We gaan dan het onderzoekstraject in. Mocht u mogelijk andere onderzoeken hebben laten doen, dan kunt u deze meenemen indien mogelijk. (dit is uiteraard niet verplicht)

De intake duurt 1 uur. Tijdens de intake neem ik bij uw kind eventueel enkele testen af. Na het gesprek kunnen we samen een traject uitstippelen over hoe we u kind kunnen helpen. Voor bepaalde behandelingsmethoden krijgt U oefeningen voor uw kind mee deze horen bij het thuisprogramma.

U krijgt voor onze afspraak een intakeformulier toegezonden die u kunt invullen. Of via afspraak maken te downloaden.

 

Thuis oefenen:

Het oefenen thuis heeft alleen kans van slagen als u regelmatig  met uw kind oefent. (5 tot 10 min). Indien anders aangegeven door ons.

 

Sessie in de praktijk:

U komt daarna met uw kind naar de leerblokhut, en gaan we kijken hoe de oefeningen zijn gedaan. En krijg je nieuwe oefeningen in de leerblokhut aangereikt.

 

Vragen via mail of telefoon. (kunt u tot 10 tellen, dan kunt u mij bellen)

Heeft u tussentijds vragen dan kunt u deze uiteraard via de e-mail of telefoon stellen. U kunt mij altijd bellen op de aangegeven telefonisch spreekuren.

dinsdag, woensdag / donderdag van 09.00 - 10.00 

en dinsdag en donderdagavond van 19.00 - 20.30

 

Workshops voor kinderen en pubers:

Ik geef ook allerlei workshops voor kinderen en pubers. Die te maken hebben plezier in het leren, gedrag, beweging en uiteraard veel lol hebben.

 

Begeleiding per telefoon:

Dit kan via mobiel bellen (uiteraard op afspraak), via Skype (op afspraak) en FaceTime (op afspraak).

Kosten voor een begeleiding op afstand staan in de prijslijst.